Laatste nieuws

80130-Jarig jubileum KROV BV

KROV BV bestaat op 1 februari 2018 30 jaar! Dit jubileum is voor ons bedrijf een belangrijke mijlpaal!

Met het toepassen van ons unieke CAST-FORM® proces kunnen en hebben we al deze jaren onze klanten tot volle tevredenheid kunnen leveren. KROV BV is erg trots op het feit dat we dit elke dag met onze medewerkers weten te realiseren en willen hier dan ook graag vandaag en dit jaar bij stilstaan.

2911KROV CAST-FORM®:
EU Gateway to Japan

KROV BV is uitgeloot door de EU Gateway to Japan om aanwezig te zijn op de Mass-Trans Innovation Japan 2017 (MTIJ-2017).

KROV BV krijgt hier de mogelijkheid om haar internationale positie in Japan te versterken. Op deze beurs introduceren wij ons unieke productieproces genaamd: CAST-FORM®. De organisatie van deze reis is perfect, alles wordt voor je geregeld tot in de puntjes. Van afspraken tot een tolk en van verblijf tot bijeenkomsten. Wij vervelen ons niet! Onze dank gaat uit naar de EU Gateway to Japan!

2310KROV CAST-FORM®:
Mass-Trans Innovation Japan 2017

KROV BV wil haar internationale positie versterken, om die reden zijn wij aanwezig op de MTIJ 2017 ( Mass-Trans Innovation Japan 2017 ) in Tokyo.

Deze vindt plaats op 29 november t/m 1 december 2017. De stand van KROV BV zal staan op het EU-paviljoen. KROV BV laat u zien wat de unieke mogelijkheden zijn van het CAST-FORM® proces.

De nieuwste innovatie op het gebied van trein-inrichtingen is de driedimensionale rugleuning. Deze kunt u alvast bekijken op onze FaceBook en LinkedIn pagina.

2006KROV CAST-FORM®:
Railway Interior Expo 2017

KROV CAST-FORM® is aanwezig op de Railway Interior Expo te Praag. Deze vindt plaats op 14 & 15 november 2017. Standnummer 1046.

Wat kunt u verwachten? We zullen jullie de unieke mogelijkheden van het CAST-FORM® proces presenteren, met betrekking tot de laatste ontwikkelingen op het gebied van trein-inrichtingen. Een uniek product is de nieuwe driedimensionale rugleuning. deze kunt u alvast bekijken op onze FaceBook en LinkedIn pagina.

504KROV CAST-FORM®:
INNOTRANS 2016 in Berlijn

KROV CAST-FORM® zal aanwezig zijn tijdens de komende InnoTrans beurs van 20 t/m 23 september in Berlijn.
U kunt ons vinden in Hal 3.1 -stand 240. Samen met onze partner Hess & Co. AG Sperrholzfabrik zullen we u de laatste ontwikkelingen op het gebied van treininrichtingen presenteren.